Tuotespesialisti, leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmä

Vahvistaaksemme myyntiämme, haemme kahta TUOTESPESIALISTIA leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmäämme. Toinen tuotespesialisti tulee toimimaan kirurgisten leikkaussalilaitteiden sekä potilasvalvonnan parissa ja toinen Hillrom-tehohoitosänkyjen sekä Trumpf-leikkaustasojen parissa. Molemmissa tehtävissä myyntialue kattaa koko Suomen.

Vahvistaaksemme myyntiämme, haemme kahta

TUOTESPESIALISTIA

leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntiryhmäämme.

Toinen tuotespesialisti tulee toimimaan kirurgisten leikkaussalilaitteiden sekä potilasvalvonnan parissa ja toinen Hillrom-tehohoitosänkyjen sekä Trumpf-leikkaustasojen parissa. Molemmissa tehtävissä myyntialue kattaa koko Suomen.

Tehtävässä toimit osana leikkaussalilaitteiden ja potilasvalvonnan myyntiryhmää ja vastaat oman tuotealueesi myynnistä Suomessa. Työnkuva on laaja ja monipuolinen, kattaen tehtäviä myynnistä ja myynninedistämistoimenpiteistä käyttökoulutuksiin ja -opastuksiin. Tärkeä työparisi on tuotepäällikkö sekä myyntipäällikkö, joka toimii esihenkilönäsi.

Koska tehtävä on osin itsenäinen, toivomme, että olet hyvä johtamaan itse omaa työtäsi proaktiivisesti sekä omaat yhteistyötä rakentavan työotteen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Työhön sisältyy paljon matkustamista (pääsääntöisesti Suomen sisällä, mutta satunnaisesti matkoja voi tulla päämieskoulutuksiin myös ulkomaille, joten englanninkieli on hyvä hallita). Nykytilanteessa myös etätapaamisten järjestäminen asiakkaiden kanssa on tärkeä osa työtäsi. Matkustamiseen Suomen sisällä käytämme työsuhdeautoa, joten tarvitset voimassa olevan ajokortin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä terveydenhuollon tuotteiden parissa ja/tai vahva tuotetuntemus leikkaussali- ja tehohoitotyöstä. Taustasi voi olla joko kaupallinen ja/tai sairaanhoidollinen. Asuinpaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Miksi Mediq?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä, jossa pääset myös sopivassa määrin haastamaan itseäsi. Vaikka työsi on osin itsenäistä, et ole yksin. Saat ympärillesi mukavat kollegat sekä kokeneen ja keskustelevan ilmapiirin. Leikkaussali- ja teho-osastohoidon myyntitiimissämme työskentelee kahdeksan alan asiantuntijaa. Tukenasi sinulla on oman tiimin lisäksi vahvat ammattilaiset asiakaspalvelu-, markkinointi-, tarjous-, osto- ja huoltotiimeissä.

Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut em. autoedun lisäksi. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa meillä on viihtyisät ja modernit tilat.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Asko Heikkilä, puh 020 112 1776, to 16.9.2021 klo 14-16 ja to 23.9.2021 klo 14-16.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 30.9.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Kerrothan hakemuksessasi, kumpi tuotealue olisi sinulle mieluinen ja miksi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Tervetuloa Mediqille!

Hakumenettely

1
Online hakemus
Lisää järjestelmään yhteystietosi, CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.
2
Hakemuksen läpikäynti
Käymme läpi hakemuksesi ja CV:si.
3
Haastattelu
Kutsumme sinut haastatteluun tutustuaksemme sinuun ja osaamiseesi tarkemmin.
4
Toinen haastattelukierros ja referenssitarkistukset
Kutsumme sinut toiseen tapaamiseen keskustellaksemme syvemmin avoimesta tehtävästämme sekä soveltuvuusarviostasi. Tässä vaiheessa tarkistamme myös referenssisi.
5
Työtarjous
Ollessamme samaa mieltä yhteensopivuudestamme, teemme sinulle mielellämme työtarjouksen.
6
Tervetuloa Mediqille!
Hyväksyttyäsi tarjouksemme, toivotamme sinut ilomielin tervetulleeksi Mediqille.

Haluatko tietää enemmän tästä avoimesta työpaikasta?

Ota yhteyttä:

Asko Heikkilä

Myyntipäällikkö

Hae tehtävää

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian!